نشست مشترک روسای جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی و دانشگاه بیرجند برگزار شد

نشست مشترک رییس و معاونان جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با رییس دانشگاه بیرجند21 فروردین برگزار شد.
کدخبر :481518
تاریخ : سه شنبه 21 فروردين 1397
ساعت: 4 : 16 
 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، جلال الدین صادقی امروز21 فروردین در این نشست اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی، پژوهشی، آموزشی، تجاری سازی فناوری فعالیت های گسترده‌ای دارد.
وی به فعالیت‌های مرکز افکار سنجی(ایسپا) جهاددانشگاهی اشاره کرد و افزود: ایسپای خراسان‌جنوبی وابسته به جهاددانشگاهی در تولید اطلاعات دقیق حاصل از اجرای طرح‌های پژوهشی و افکارسنجی توانسته است نقشی کلیدی در تصمیم سازی و تصمیم گیری مسوولان داشته باشد.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه اصول بنیادین و اساسی ایسپا در طراحی و اجرای فعالیت‌های پژوهشی و نظرسنجی و تاکید بر معیارهای دقیق علمی و فنی است، افزود: از نتایج این نظرسنجی‌ها و بررسی‌ها طیف وسیعی از نهادها و سازمان‌های تصمیم‌ساز در بخش دولتی و شرکت‌های خصوصی بهره‌مند شده‌اند.
صادقی افزود: نظرسنجی‌های ایسپا در زمان انتخابات 96، معتبرترین نظرسنجی‌ها در این خصوص در کشور بود.
وی به حضور سازمان دانشجویان و خبرگزاری ایسنا و ایکنا در مجموعه جهاددانشگاهی اشاره کرد و ادامه داد: حضور سازمان دانشجویان و خبرگزاری ایسنا را در دانشگاه‌ها با جدیت دنبال می‌کنیم.
رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه در حال حاضر سازمان دانشجویان و خبرگزاری ایسنا در دانشگاه بیرجند فعال است، تصریح کرد: فعالیت این دفاتر در دانشگاه‌ها به منظور ارائه خدمات فرهنگی دانشجویی و انتقال به موقع و درست اخبار دانشگاه‌ها است.
صادقی با بیان اینکه در حال حاضر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان، در مقاطع کاردانی و کارشناسی در رشته‌های مختلف، پذیرش دانشجو دارد، افزود: همچنین جهاددانشگاهی استان، آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت در گروه‌های مختلف پزشکی، فنی و مهندسی، کشاورزی، علوم انسانی، مدیریت و خدمات اجتماعی را به دانشجویان و عموم مردم ارائه می‌کند که با استقبال خوبی مواجه شده است.
وی اظهار کرد: در موضوع پژوهش در جهاددانشگاهی به صورت ویژه در دو موضوع گیاهان دارویی و آسیب‌های اجتماعی ورود پیدا کرده‌‌ایم.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی به احداث دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اشاره کرد و ادامه داد: از اهداف این پروژه، جذب گردشگر به صورت هدفمند، انجام تحقیقات کاربردی در حوزه گیاهان دارویی، بازاریابی و برندسازی فرآورده‌های گیاهان دارویی، حذف واسطه‌ها، پشتیبانی پایان نامه‌های ارشد و دکترا، آموزش و بهینه سازی تولید و فرآوری گیاهان دارویی را می‌توان نام برد.
صادقی با بیان اینکه امیدواریم این دهکده در آینده، به مرکز گردشگری و جذب توریست تبدیل شود، تصریح کرد: این پروژه نه تنها یک پروژه استانی بلکه ملی است.
وی با بیان اینکه دهکده گیاهان دارویی مرجعی برای معرفی کاربردی گیاهان دارویی استان است، عنوان کرد: در حال حاضر با فعالیت‌های تحقیقاتی این دهکده توانستیم شش  محصول از عناب را به عنوان فرآورده‌های فراسودمند ثبت اختراع کنیم.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: سازمان گردشگری دانشجویان ایران جهاددانشگاهی، گردشگری در حوزه دانشجویی را انجام می‌دهد و می‌تواند با دانشگاه تعاملی سازنده داشته باشد.
صادقی با اشاره به فعالیت‌های سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی، افزود: این سازمان در حال حاضر طرح ملی توسعه نوین مشاغل خانگی را در دست انجام دارد.
احمد خامسان، سرپرست دانشگاه بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: از کل دانشجویان کشور ۱۵.۶ درصد در  دانشگاه‌های دولتی مشغول به تحصیل هستند و مابقی در سایر دانشگاه‌ها و به ویژه در دانشگاه جامع علمی کاربردی تحصیل می‌کنند.
وی یادآور شد: باید در صدور مجوزهای عالی دقت بیشتری صورت گیرد و به اجرای کیفی آموزش‌های عالی اهتمام بیشتری شود.
سرپرست دانشگاه بیرجند، فعالیت‌های جهاددانشگاهی را قابل توجه دانست و توسعه، تعامل و همکاری دانشگاه و جهاددانشگاهی را مورد تاکید قرار داد.